All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 


Sisteme de management al securitatii informatiei

Securitatea nu este un produs, ci un proces. Daca tu crezi ca tehnologia iti poate rezolva problemele de securitate, atunci nu intelegi problemele si nu intelegi tehnologia. (Bruce Schneier)

Multe organizatii si-au stabilit intern o serie de metode de control si asigurare a securitatii informatiilor. Totusi, in lipsa unui sistem de management, aceste metode de control nu sunt corelate, de cele mai multe ori ele avand rolul de a rezolva probleme punctuale sau reprezinta o simpla conventie.

De regula, controlul este aplicat cu precadere pe parte de IT, ignorand informatiile pe suport de hartie sau cunoasterea.

ISO/IEC 27001 este singurul standard care defineste cerintele pentru un sistem de management al securitatii informatiilor care permite si optimizeaza procesul de selectie a unor masuri adecvate de control. Aceasta da posibilitatea de protejare a tuturor datelor si informatiilor, ceea ce concura la cresterea increderii colaboratorilor si a partilor interesate.

buton-allcert

ISO/CEI 27001

Asigura evaluarea practicilor privind securitatea si gestionarea riscurilor legate de siguranta sau confidentialitatea datelor si informatiilor pe care organizatia le detine;

Sustine ideea ca securitatea devine parte integrala a afacerii;

Sustine cunoasterea si monitorizarea riscurilor legate de IT;

Sustine constientizarea ridicata a angajatilor cu privire la necesitatea masurilor de securitate;

Asigura cost-eficienta si coerenta in practicile de securitate a informatiilor.

Un sistem de management al securitatii informatiilor certificat demonstreaza angajamentul si capacitatea organizatiei pentru controlul tuturor informatiilor si datelor pe care organizatia le detine.

Formularul Comanda de Certificare se poate descarca de pe site-ul www.allcert.ro. Pentru orice detalii ne puteti contacta la tel/fax 0212527077, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri