All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 

Sisteme de management al calitatii

Calitatea unui produs sau serviciu nu sta doar in ceea ce utilizeaza furnizorul. Consta in ceea ce primeste clientul si pentru care acesta este dispus sa plateasca. Un produs nu este de calitate pentru ca este greu de fabricat sau datorita costurilor, asa cum cred de obicei producatorii. Aceasta este incompetenta. Clientii platesc numai pentru ceea ce le este de folos si le aduce valoare. Nimic altceva nu constituie calitate. (Peter F. Drucker)

Companiile au inteles ca drumul spre success sau mentinerea la standarde inalte presupune lucrul in cadrul unui sistem de management bine definit si functional. Asadar, certificarea sistemului de management al calitatii implementat in cadrul unei companii constituie o decizie strategica in drumul spre excelenta.

Familia de standarde ISO 9000 reprezinta o serie de standarde referitoare la sistemul de management al calitatii, care urmaresc asigurarea satisfactiei clientilor si obtinerea de produse si servicii conforme.

ISO 9001 constituie cadrul pentru orice organizatie care doreste sa demonstreze conformitatea prin certificarea cu organisme de terta parte.

buton-allcert

ISO 9001

Demonstreaza capabilitatea organizatiei de a furniza produse care indeplinesc cerintele clientilor si cele de reglementare aplicabile, avand drept scop cresterea satisfactiei clientilor;

Considera procesele in functie de valoarea adaugata;

Promoveaza necesitatea analizei rezultatelor in ceea ce priveste performanta si eficacitatea proceselor;

Promoveaza ideea imbunatatirii continue a proceselor pe baza masurarilor obiective;

Aplicabil oricarui tip de organizatie.

Un sistem de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul organizatiei pentru calitate si satisfactia clientului. Increderea in capacitatea de a produce "calitate" a unei organizatii este premiza pentru o relatie de durata, reciproc benefica, cu toti clientii organizatiei.

Formularul Comanda de Certificare se poate descarca de pe site-ul www.allcert.ro. Pentru orice detalii ne puteti contacta la tel/fax 0212527077, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri