All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 

Sistem de management al sanatatii si securitatii muncii

Daca fiecare participant la locul de munca ar fi inarmat cu trei elemente (autoritate, resurse si competente), atunci cerintele pentru o cultura de siguranta preventiva sunt indeplinite. (McAleenan and McAleenan)

Motivatia pentru aplicarea unui sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale poate avea cel putin trei dimensiuni: morala (niciun angajat nu ar trebui sa fie supus riscului de ranire, imbolnavire sau deces la locul de munca), economica (o performanta scazuta in ceea ce priveste sanatatea si securitatea ocupationala implica costuri ridicate: tratament medical, scoaterea din productie a celor afectati, amenzi etc.) si legala (organizatiile au obligatia legala de a asigura conditii optime de lucru).

ISO 45001 contine cerintele pentru un sistem de management care permite unei organizatii sa-si controleze riscurile legate de sanatatea si securitatea muncii si sa-si imbunatateasca performanta in acest sens.

buton-allcert

ISO 45001

Asigura focalizarea organizatiei asupra identificarii pericolelor pentru sanatatea si securitatea la locul de munca, eliminarii sau minimizarii riscului pentru angajati sau alte parti interesate care ar putea fi expuse la riscuri asociate activitatilor desfasurate;

Asigura premisele pentru comunicare eficienta cu toate partile implicate;

Presupune implicarea activa a conducerii si a tuturor angajatilor.

Un sistem de management al sanatatii si securitatii muncii certificat demonstreaza angajamentul si capacitatea organizatiei pentru controlul pericolelor, pentru asigurarea sanatatii si securitatii angajatilor si a vizitatorilor la punctele de lucru.

Formularul Comanda de Certificare se poate descarca de pe site-ul www.allcert.ro. Pentru orice detalii ne puteti contacta la tel/fax 0212527077 sau 0722500365, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Clientii nostri