All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 


Sisteme de management al sigurantei alimentului

Civilizatia se bazeaza pe aprovizionarea cu alimente. (Will Durant)

Legislatia internationala si cea din Romania privind industria alimentara prevede aplicarea in toate unitatile implicate in intreg lantul alimentar, de la producatori primari pana la desfacerea produselor alimentare (productia, transportul, depozitarea, servirea si comertul alimentelor), a principiilor unui sistem de management al sigurantei produselor alimentare bazat pe evaluarea si prevenirea riscurilor (HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Point). Promovarea si aplicarea acestor principii in cadrul unei organizatii, reprezinta modalitatea cea mai la indemana in asigurarea conditiilor optime de obtinere a unor produse alimentare sigure pentru utilizator/consumator.

ISO 22000 este un standard international elaborat pentru a asigura securitatea produselor alimentare. Elaborat cu participarea specialistilor din domeniul alimentar, ISO 22000 cuprinde principiile HACCP si integreaza cerintele pentru asigurarea functionarii sistemului de management al sigurantei alimentelor.

buton-allcert

ISO 22000

asigura focalizarea organizatiei asupra pericolelor care afecteaza siguranta alimentului, prin identificarea sistematica, evaluarea pericolelor si controlul punctelor critice de control;

asigura premisele pentru comunicare eficienta cu toate partile implicate;

presupune implicarea activa a conducerii si a tuturor angajatilor.

Un sistem de management al sigurantei alimentului certificat demonstreaza angajamentul si capacitatea organizatiei de a controla pericolele pentru siguranta alimentelor, cu scopul de a asigura ca alimentul indeplineste standardele de siguranta in momentul utilizarii si/sau a consumului uman.

Formularul Comanda de Certificare se poate descarca de pe site-ul www.allcert.ro. Pentru orice detalii ne puteti contacta la tel/fax 0212527077, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri