All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 

Sisteme de management de mediu

Abuzam de pamant pentru ca il privim ca pe un bun care ne apartine. Cand vom vedea pamantul ca pe o comunitate din care facem parte, am putea incepe sa-l folosim cu dragoste si respect. (Aldo Leopold)

Mediul sta la baza si defineste toate aspectele legate de societatea umana. De aceea, problemele de mediu se numara intre preocuparile majore ale omenirii. Companii din intreaga lume au devenit constiente de rolul lor in gestionarea aspectelor de mediu, prin implementarea sau sustinerea de proiecte/ programe de mediu, dar si prin acordarea unei atentii sporite propriilor probleme de mediu.

Familia de standarde ISO 14000 reprezinta o serie standarde internationale referitoare la mediu. Acestea constituie cadrul de dezvoltare al unui sistem de management de mediu, in vederea gestionarii aspectelor de mediu semnificative asociate activitatilor unei organizatii.

ISO 14001 ofera cerintele de baza pentru orice organizatie care doreste sa demonstreze conformitatea prin certificarea cu organisme de terta parte.

buton-allcert

ISO 14001 este aplicabil oricarei organizatii care doreste:

Sa stabileasca, sa implementeze, sa mentina si sa imbunatateasca un sistem de management de mediu;

Sa se asigure de conformitatea cu politica de mediu declarata;

Sa dovedeasca performanta de mediu privind controlul aspectelor de mediu, prevenirea poluarii si imbunatatirea continua.

Un sistem de management de mediu certificat demonstreaza angajamentul organizatiei pentru controlul activitatilor care genereaza un impact benefic sau nociv, asupra mediului si de conformare cu legislatia in vigoare.

Formularul Comanda de Certificare se poate descarca de pe site-ul www.allcert.ro. Pentru orice detalii ne puteti contacta la tel/fax 0212527077, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri