All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 

In prezent All Cert Systems acreditat  ACCREDIA (conform certificatelor 102A, 037D, 010I, 010G) desfasoara evaluarea conformarii sau certificarii oricarui sistem de management al calitatii (ISO 9001, ISO 13485, ISO/TS 16949), mediului (ISO 14001 sau EMAS), securitatii si sanatatii ocupationale (OHSAS 18001), sigurantei alimentelor (ISO 22000 / HACCP), responsabilitatii sociale (SA8000, BSCI sau ISO 26000), securitatii informatiei (ISO/CEI 27001 si ISO 20000-1) sau managementului energiei ( ISO 50001 )

Pentru SA 8000:2008 – sistem de management al responsabilitatii sociale, o cerinta speciala pe piata romaneasca, All Cert Systems este partener international al CISE (Centro per l'Innovazione e lo Sviluppo Economico) din Italia, fondator al Network Lavoro Etico si impreuna cu acesta ofera servicii de certificare recunoscute de SAAS (Social Accountability Accreditation Services).

De-a lungul celor 9 ani de functionare, experienta castigata in urma evaluarii a mai mult de 3000 organizatii din Romania si alte tari europene, precum si a utilizarii diverselor instrumente de management, au contribuit la dezvoltarea unor practici si a unei abordari inovative in tot ce inseamna activitatea unui organism de certificare (certificarea este definita ca atestare de terţă parte referitoare la sistemele de management implementate).

Certificarea aduce avantajul deschiderii gandirii catre practici de succes. Provocarea consta in transpunerea acestei idei in cultura organizatiei. Ca echipa, am adoptat si cultivam o filosofie orientata spre client, creativitate si inalta performanta, toate acestea fiind recompensate in consecinta.

 

Etapele procesului de evaluare a conformitatii in vederea certificarii

 

Avantajele obtinerii unui certificat de conformitate:

  • Contribuie la imbunatatirea imaginii firmei si a credibilitatii pe piata, cat si fata de partenerii de pe piata interna si internationala;
  • Demonstreaza conformitatea cu legislatia specifica in vigoare;
  • Asigura accesul la credite si proiecte de dezvoltare cu fonduri nationale si internationale;
  • Conduce la indeplinirea unei cerinte obligatorii pentru participarea la licitatii;
  • Garanteaza existenta unui sistem de management adaptat nevoilor firmei si orientat catre obtinerea de profit;
  • Creste increderea clientilor si a salariatilor in organizatie, in capacitatea acesteia de a oferi produse si servicii de calitate, in mod constant;
  • Conduce la cresterea competitivitatii pe piata nationala si internationala;
  • Demonstreaza preocuparea activa pentru imbunatatirea activitatii si alinierea la cele mai noi practici din domeniu.

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri