All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 

ALL CERT SYSTEMS a fost infiintat in anul 2006, ca urmare a entuziasmului unui grup de tineri specialisti in diverse domenii de activitate, dornici sa isi asume provocarile unei piete in continua dezvoltare. Echipa noastra s-a format si consolidat in timp, beneficiind de accesul continuu la cele mai noi provocari din domeniul evaluarii conformitatii sistemelor de management prin participare la cursuri si workshopuri nationale si internationale de pregatire, seminarii EFQM, activare in comitetele de elaborare a standardelor nationale (ASRO) sau de adoptare a standardelor internationale (ISO, SAI) precum si la conferinte sau dezbateri publice.

In prezent, sistemul de management aplicabil pentru evaluarile de terta parte cf ISO / CEI 17021:2015 este acreditat de organismul de acreditare ACCREDIA (pentru sistemele de management ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 si ISO/CEI 27001, conform certificatelor 102A, 037D, 010I, 010G) si de RENAR (pentru Regulamentul CE 333:2011) sau audituri de evaluare a GDP (Good Distribution Practices) pentru transportatorii de medicamente, cf. OMS 761:2015. 

De asemenea, ALL CERT SYSTEMS poate desfasura si activitati de evaluare de secunda parte (audituri la furnizori), la solicitarea clientilor sai.

«De ce sa ne alegeti pe noi? sau Cu ce ne deosebim de ceilalti/celelalte organisme de certificare?»

Avantajele pe care la ofera colaborarea cu All Cert Systems sunt:

  • integritate morala;
  • confidentialitate;
  • profesionalism;
  • eficacitate;
  • comunicare eficienta cu fiecare client;
  • servicii de calitate superioara la termenele stabilite cu fiecare client in parte

buton-allcert

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri