Articole

Sisteme de management al calitatii in organizatii cu productie de autovehicule si de piese de schimb aferente

Calitatea inseamna sa faci un lucru corect chiar si atunci cand nu se uita nimeni. (Henry Ford)

Oriunde s-ar afla, clientii produselor obtinute in industria auto au dorinte si asteptari ridicate. Asadar, pentru ca o companie in domeniul auto sa se poata mentine pe piata concurentiala trebuie sa demonstreze un nivel foarte ridicat al calitatii si imbunatatire continua.

De aceea, multi producatori au ales sa lucreze intr-un sistem de management al calitatii bine structurat, prin care sa mentina un control sporit al proceselor. Aceeasi cerinta s-a extins la toate companiile implicate intr-un fel sau altul in industria auto (proiectare, productie, montaj, service etc.).

buton-allcert

ISO/TS 16949

Asigura premisele pentru imbunatatirea calitatii proceselor prin reducerea variatiilor in productie si imbunatatirea eficientei in productie;

Presupune efectuarea analizei defectelor (FMEA);

Recunoaste caracterul unic al proceselor desfasurate in cadrul fiecarui furnizor din industria auto, furnizand astfel instrumente care ajuta compania sa satisfaca cerintele clientilor;

Asigura cresterea increderii ca urmare a acceptarii acestui standard la nivel global.

Un sistem de management al calitatii certificat conform ISO/TS 16949, demonstreaza angajamentul si capacitatea organizatiei pentru controlul tuturor aspectelor legate de proiectare, productie, montaj, service si faciliteaza accesul la cele mai bune practici in industria auto.

Dovada sta in implicarea si preluarea acestui standard si integrarea in propriul sistem de management din cadrul: Ford, GM, DaimlerChrysler, Peugeot-Citroen, Renault, Fiat, BMW, Daimler Benz and Volkswagen, Jaguar, Land Rover, Bentley.

Formularul Comanda de Certificare se poate descarca de pe site-ul www.allcert.ro. Pentru orice detalii ne puteti contacta la tel/fax 0212527077, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat: