All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 

In contextul actual, certificarea constituie o necesitate. Totusi, certificarea reprezinta cu adevarat valoare, in masura in care atesta ca produsele/ serviciile furnizate de catre o organizatie sunt realizate intr-un sistem de management functional si mentinut continuu, orientat catre performanta.

All Cert Systems este un organism de certificare sisteme de management, cu capital integral romanesc care furnizeaza servicii profesionale si independente de audit.

In prezent, All Cert Systems efectueaza evaluari in vederea certificarii sistemelor de management al calitatii, mediului, securitatii si sanatatii ocupationale, sigurantei alimentelor, responsabilitatii sociale si securitatii informatiei, conform standardelor in vigoare:

Pentru SA 8000:2008, o noua cerinta pe piata romaneasca, All Cert Systems este partener international al CISE (Centro per l'Innovazione e lo Sviluppo Economico) din Italia, fondator al Network Lavoro Etico si impreuna cu acesta ofera servicii de certificare recunoscute de SAAS (Social Accountability Accreditation Services).

Suntem prezenti pe piata internationala prin punctul de lucru deschis in Italia si avem in portofoliul de clienti certificati, firme din Italia, Austria si Republica Moldova.

In vederea aducerii unui plus de valoare organizatiei dumneavoastra, All Cert Systems aplica o schema de certificare care are la baza procesul de imbunatatire continua.

Pentru a putea oferi clientilor nostri o dovada in plus privind competenta si obiectivitatea serviciilor de certificare pe care le realizam, All Cert Systems a obtinut acreditarea din partea SINCERT Italia pentru sistemele de management al calitatii, mediului si sigurantei alimentului. SINCERT este membru al EA (European Co-operation for Accreditation) si al IAF (International Accreditation Forum). Prin urmare acreditarea SINCERT este recunoscuta international.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, All Cert Systems este membru al fundatiei internationale E.F.Q.M. (EUROPEAN FOUNDATION FOR QUALITY MANAGEMENT), entitate puternica, din care, in prezent, fac parte peste 700 companii din intreaga lume cu domenii variate de activitate si care isi propune sa promoveze principiul excelentei in realitatea organizationala. E.F.Q.M. este sursa primara pentru orice companie interesata in a obtine mai mult decat calitatea si doreste sa exceleze in domeniul sau de competenta. E.F.Q.M. constituie o sursa valoroasa in intelegerea conceptului de Excelenta Durabila, membrii sai fondatori fiind: Renault, Philips, Electrolux, BT, Sulzer, Bosch, Volkswagen, Nestle si Ciba-Geigy.

Dorinta de a fi in pas cu evolutia relatiilor parteneriale in domeniul afacerilor si in contextul aprofundarii conceptului de conduita in cadrul unui sistem bine definit, a constituit premisa pentru inscrierea All Cert Systems in randul membrilor CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI si ai CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI.

Ne dorim sa oferim servicii de calitate superioara la termenele stabilite cu fiecare client in parte, incat toate partile interesate sa aiba incredere in produsele/serviciile furnizate de catre organizatiile certificate.

Echipele noastre de evaluare a organizatiilor in vederea certificarii sistemelor de management, combina profesionalismul auditorilor consacrati, cu abordarea moderna a tinerilor formati in spiritul practicilor de audit internationale, pentru toate domeniile de activitate din CAEN.

Avantajele pe care la ofera All Cert Systems sunt:

  • integritate morala si confidentialitate;
  • profesionalism;
  • eficacitate;
  • comunicare eficienta cu fiecare client.

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri