All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 

Mentinerea performantei ridicate in contextul concurentei acerbe la nivel global, a inovatiilor tehnologice rapide, a modificarii proceselor, a schimbarilor si provocarilor inclusiv in plan economic, social etc., nu este la indemana oricarei organizatii. Un sistem de management functional constituie cadrul pentru imbunatatirea performantei organizatiilor, permitandu-le acestora sa atinga astfel, un avantaj durabil.

In continua schimbare, asa este lumea de astazi. De aceea, organizatiile trebuie sa fie flexibile pentru a putea sa raspunda nevoilor si asteptarilor partilor interesate si schimbarilor frecvente si rapide. Organizatiile performante masoara si anticipeaza in mod constant nevoile si asteptarile partilor interesate, monitorizeaza experientele si perceptiile lor, isi monitorizeaza si imbunatatesc continuu performanta.

Certificarea aduce avantajul deschiderii gandirii catre practici de succes. Provocarea consta in transpunerea acestei idei in cultura organizatiei.

Clientii nostri au considerat ca All Cert Systems este cea mai buna varianta pentru realizarea auditului in vederea certificarii sistemului de management implementat in organizatia lor.

Colaboram indeaproape cu toti clientii nostri, de la initierea procesului de certificare si pe parcursul celor 3 ani de valabilitate a certificatului, prin furnizarea de informatii, servicii si suport tehnic la cele mai inalte standarde.

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri