All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 

Cine suntem?

Ne-am inceput activitatea in 2006 asumandu-ne misiunea de a furniza cele mai bune servicii de evaluare a conformitatii in domeniul sistemelor de management. Recunoasterea si garantia calitatii serviciilor oferite de noi ca organism de certificare sisteme de management este data de auditurile de evaluare initiala si supraveghere periodica realizate de  ACCREDIA(Organismul de acreditare din Italia).

Evaluarea conformarii oricarui sistem de management al calitatii (ISO 9001, ISO 13485, ISO/TS 16949), mediului (ISO 14001 sau EMAS), securitatii si sanatatii ocupationale (ISO 45001, fost OHSAS 18001), sigurantei alimentelor (ISO 22000 / HACCP), securitatii informatiei (ISO/CEI 27001 si ISO 20000-1) sau managementului energiei (ISO 50001 ) in vederea certificarii am efectuat-o tinand cont de urmatoarele:

 • Impartialitate
 • Profesionalism
 • Corectitudine
 • Promptitudine
 • Echitate

buton-allcert

«De ce sa ne alegeti pe noi? Sau Cu ce ne deosebim de ceilalti/celelalte organisme de certificare?»

Avantajele pe care la ofera colaborarea cu All Cert Systems sunt:

 • integritate morala;
 • confidentialitate;
 • profesionalism;
 • eficacitate;
 • comunicare eficienta cu fiecare client;
 • servicii de calitate superioara la termenele stabilite cu fiecare client in parte

Echipa noastra de specialisti s-a format si consolidat in timp beneficiind de accesul continuu la cele mai noi provocari din domeniul evaluarii conformitatii sistemelor de management prin participare la cursuri si workshopuri nationale si internationale de pregatire, seminarii EFQM, activare in comitetele de elaborare a standardelor nationale (ASRO) sau de adoptare a standardelor internationale (ISO, SAI) precum si la conferinte sau dezbateri publice.

Suntem constienti de faptul ca excelenta in orice domeniu este masurata in primul rand de satisfactia si loialitatea clientilor, motivatia si loialitatea propriilor angajati si specialisti (auditori, experti, evaluatori) implicati in activitatile de audit, precum si in satisfactia comunitatii in ansamblu. Cei peste 9 ani de experienta castigata in urma evaluarii unei game variate de activitati la nivel national si international, precum si a utilizarii diverselor instrumente de management, au contribuit la dezvoltarea unor practici de audit recunoscute la nivel international.

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri