All Cert Systems Global

Sediu Bucuresti 
Adresa: Str. Sachelarie Visarion, nr. 63, sector 2, Bucuresti , Romania
Tel/Fax: +40 (021) 252 70 77
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sediu Milano
Adresa: Via Ferdinando Marescalchi 9, Milano 20133, Italia
Tel:  +39 3737001677
Email:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Sediu Reprezentanta Pakistan - Parteneriat Certnet Norms
 
Adresa: 3A Fountain Corner, Canal Park, Gulberg II, Lahore, Pakistan
Tel/Fax: +92 (42) 35958942
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.certificate2

Cautare firma

Nume firma
Serie/numar certificat:
 

The foundation of lasting self-confidence and self esteem is excellence, mastery of your work. (Brian Tracy)

  • 2007

All Cert Systems a devenit membru al E.F.Q.M. (EUROPEAN FOUNDATION FOR QUALITY MANAGEMENT) si membru al CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI. E.F.Q.M. (EUROPEAN FOUNDATION FOR QUALITY MANAGEMENT) este o entitate puternica, din care, in prezent, fac parte peste 700 companii din intreaga lume cu domenii variate de activitate si care isi propune sa promoveze principiul excelentei in realitatea organizationala. E.F.Q.M. este sursa primara pentru orice companie interesata in a obtine mai mult decat calitatea si doreste sa exceleze in domeniul sau de competenta. E.F.Q.M. constituie o sursa valoroasa in intelegerea conceptului de Excelenta Durabila, membrii sai fondatori fiind Renault, Philips, Electrolux, BT, Sulzer, Bosch, Volkswagen, Nestle si Ciba-Geigy.

  • 2008

All Cert Systems a obtinut acreditarea din partea SINCERT Italia (actualmente ACCREDIA) pentru sistemele de management al calitatii, mediului si sigurantei alimentului. SINCERT este membru al EA (European Co-operation for Accreditation) si al IAF (International Accreditation Forum)

  • 2009

All Cert Systems a dezvoltat un parteneriat cu Network Lavoro Etico - pentru certificarea sub acreditarea SAAS, a sistemelor de management privind responsabilitatea sociala conform standardului SA 8000. SAAS este o agentie de acreditare in cadrul Social Accountability International (SAI), pentru organismele de certificare care efectueaza audituri de certificare conform standardului SA 8000. SAI este o organizatie dedicata tratamentului etic al lucratorilor din intreaga lume.

  • 2010

All Cert Systems a obtinuat acreditarea RENAR pentru sistemele de management al calitatii, mediului si sigurantei alimentului. 

  • 2011

All Cert Systems isi extinde acreditarile ACCREDIA si RENAR pentru sistemele de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale si securitatii informatiei.

  • 2012

All Cert Systems obtinere reacreditarea ACCREDIA pentru sistemele de management al calitatii, mediului, urmand in 2013 si 2014 reacreditarea pentru sisteme de management al sigurantei alimentului respectiv securitatea informatiei.

Acreditări

acreditari

Parteneriate

parteneriat

 
 

Clientii nostri